Izveidojiet biznesu peļņas gūšanai ar r_keeper
Datums: 15.06.2020
Lai efektīvi pārvaldītu iestādi, jums jāzina un jāapsver daudz, ieskaitot programmas iespējas, kas tika izvēlēta biznesa procesu automatizēšanai.
Diemžēl ne visi restorāni pilnībā izmanto r_keeper. Viens no galvenajiem iemesliem ir nepietiekama informētība par programmas iespējām. Tālāk mēs analizēsim vairākas standarta funkcijas, kas var noderēt, strādājot jebkura formāta iestādēs.
Negatīvi modifikatori
Daudzi cilvēki, strādājot ar r_keeper, izmanto modifikatorus. Šī ir papildus informācija par ēdienu vai komentāri par tā pagatavošanu. Izmantojot modifikatorus, piemēram, tiek atzīmēts, kādā cepšanas pakāpē gatavot steiku vai kuru sīrupu pievienot kafijai.
Bet ne visi zina, ka modifikatori var būt ar negatīvu vērtību: ar tiem var samazināt ēdiena cenu vai norakstīto produktu daudzumu.
Noliktavas programmā StoreHouse tiek ievadītas visas ēdiena sastāvdaļas, taču viesiem ir iespēja atteikties no kādas ēdiena sastāvdaļas.
Lai novērstu nevajadzīgu produktu norakstīšanu, varat izveidot negatīvu modifikatoru (“bez sīpoliem”), kas ne tikai informēs pavāru, ka nav jāpievieno sīpoli, bet arī samazinās produktu norakstīšanu. Un arī, ja vēlaties, tiks samazināta ēdiena cena.
Piekļuves tiesību izveidošana
R_keeper katalogiem ir elastīgi iestatījumi. Tātad, sadaļai ar piekļuves tiesībām darbiniekiem, kas strādā zālē, ir 160+ iepriekš noteiktas vērtības. Bet papildus šīm tiesībām joprojām ir iespēja izveidot piekļuves tiesības atlasītajiem objektiem (ēdieniem, atlaidēm, galdiem utt.)
Piešķirot piekļuves tiesības objektam, tiek noteikts papildu aizsardzības līmenis. Izmantot objektu darbstacijā var tikai tie darbinieki, kuriem ir atbilstošas tiesības.
Piemēram, tikai vecākajam viesmīlim ir atļauts pieņemt “VIP galdiņu” pasūtījumus, tāpēc jūs varat izveidot atsevišķas tiesības – “Piekļuve VIP galdiem”, tad pārējie darbinieki šos galdus neredzēs savā darba sarakstā.
Kupona valūta
Par pakalpojumiem r_keeper kasē var norēķināties dažādos veidos: skaidrā naudā, bankas kartēs, prēmijās, dāvanu sertifikātos, pārtikas kuponos utt.
Ja ēdnīca vai kafejnīca slēdz vienošanos ar uzņēmumu par pusdienu ikdienas piegādi darbiniekiem par noteiktu summu, r_keeper varat izveidot kupona valūtu ar vēlamo likmi.
Piemēram, saskaņā ar līgumu, ēdnīca katru mēnesi saņem no pasūtītāja konkrētu summu. Šīs kompānijas darbiniekiem tik izdoti taloni ar konkrētu summu uz katru darbinieku. Kasē tiek ievadīta šī summa no taloniem. Restorāns pieņem talonus apmaksai un norēķina perioda beigās tie tiek salīdzināti ar pasūtītāja izmantoto talonu daudzumu.
Ja nav citu nosacījumu, ja kupona nominālvērtība ir pārsniegta, darbinieks var samaksāt starpību ar personīgo naudu vai otru kuponu.
Tādējādi r_keeper ir daudz iestatījumu, ar kuru palīdzību jūs varat īstenot savas idejas un ieviest jaunus principus iestādes darbā. Ir svarīgi redzēt visas uzdevuma risināšanas iespējas, tad būs iespējams izvēlēties risinājumu, kas ir ērtākais konkrētajā situācijā. Uzziniet r_keeper un izmantojiet to uz 100%.